Werken in opdracht

Wanneer u een beeld in opdracht wilt laten maken, dan bepaalt u de kaders: wat is het onderwerp, in welke omgeving komt het werk te staan, welk materiaal hebt u in gedachten en wat is het budget dat u wilt uitgeven? Misschien is het nodig dat ik ter plekke kom kijken en daar met u overleg over de mogelijk- en onmogelijkheden. Hierna maak ik een ontwerp op schaal. Vervolgens leg ik het ontwerp aan u voor met daarbij een beschrijving van het kunstwerk in een offerte. Wanneer u akkoord bent met het ontwerp en de voorwaarden voor het vervaardigen (u vindt deze onder de knop ‘voorwaarden) begin ik aan het finale beeld, dat ik u op de afgesproken tijd laat zien. U bent van harte welkom om op afspraak de vorderingen van het werk te komen bekijken.

Particuliere opdrachten

Een beeld in opdracht te laten vervaardigen is voor een particuliere opdrachtgever een persoonlijke aangelegenheid. Het zal altijd een speciaal kunstwerk in uw huis of tuin zijn, dat een blijvende betekenis heeft. Ook is het mogelijk om een grafmonument te laten vervaardigen, dat iets eigens van een overleden dierbare laat zien en op deze wijze de herinnering levend houdt.

Bij opdrachten besteed ik veel aandacht aan het “vangen van de essentie” van wat u vindt dat er uitgebeeld moet worden. Denkt u erover een beeld of een grafmonument te laten maken, dan ontvang ik u graag op afspraak in mijn atelier.

Algemene voorwaarden Unique sculptures

Bedrijfsopdrachten

Wij hebben in de loop der tijd veel opdrachten voor het bedrijfsleven uitgevoerd. Denk hierbij aan relatiegeschenken, jubileumstukken, portretten en aan reliëfs aan gevels.

Een beeld is een weerspiegeling van het collectieve karakter van de organisatie. Het toont een cultuuraspect en onderstreept de identiteit van het bedrijf. Als relatiegeschenk is het de aanvulling op al bestaande communicatiemiddelen.

Uw opdracht is een element dat dagelijks deel uitmaakt van het blikveld van de medewerkers.

Wat Kommer Damen, directievoorzitter Damen Shipyards group, zegt over bedrijfsopdrachten

Lees het interview

Algemene voorwaarden Unique sculptures

Opdrachten in de openbare ruimte

Er zijn veel gemeenten in Nederland waar beelden van Marcus en mij te vinden zijn. Door opdrachten van de rijks- en provinciale overheid, colleges van B&W, schoolbesturen, banken, kerken en stichtingen zijn wij ruim vertegenwoordigd in het Nederlandse landschap in openbare instellingen en ruimten.

Op deze overzichtskaart krijgt u hiervan een goede indruk.

Bent u een liefhebber van ons werk, maak dan eens een fiets- of autotocht langs onze beelden, bijvoorbeeld van Gorinchem tot en met Dordrecht, in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden of op de Veluwe.

Maurits Sandberg, general manager van Koninklijke ERU, vertelt over het effect van een opdracht

Lees het interview

Algemene voorwaarden Unique sculptures


Bel 0183-562093 of mail voor meer informatie

Neem contact op