Galerie aan huis

Bezoek het atelier

Veel kunstliefhebbers, kunstkopers, opdrachtgevers vonden de weg naar het atelier, de plek waar vandaan onze kunstwerken over heel Nederland en over haar grenzen uitzwermen. In atelier en beeldentuin vindt u een grote collectie beelden, ieder met een eigen verhaal. U bent van harte welkom om de beelden te komen bekijken. Ik maak u graag wegwijs wanneer u een kunstwerk wilt kopen.

Masterclasses

Voor kunstacademiestudenten, beeldhouwclubs en iedereen die ervaring heeft met het werken in was en klei bied ik masterclasses aan van 6 bijeenkomsten in het atelier. Een Masterclass vindt plaats bij deelname van minimaal 3 en maximaal 5 personen, duurt ca. 2,5 uur per les en is één avond per week. Aan de orde komen portret en model boetseren.
De kosten zijn € 500,- per persoon incl. klei en excl. de honorering van het model en 9% b.t.w.

Bel 0183-562093 of stuur een mail met als onderwerp ‘Masterclasses’.

Lezingen

Door de jaren heen heb ik voor diverse serviceclubs, ondernemersverenigingen, en bedrijven lezingen en presentaties gegeven over mijn werk als autonoom kunstenaar en welke parallellen dit heeft met ondernemerschap kunt u zef ontdekken.

Wilt u een culturele toevoeging aan uw programma, bel 0183-562093 of stuur een mail met als onderwerp ‘Lezingen’.

Verhuur atelier

Hebt u een brainstorm, een bedrijfspresentatie of een andere gelegenheid en zoekt u hiervoor een ‘anders dan anders’ ruimte? U kunt met maximaal 25 personen gebruikmaken van het atelier. Bij mooi weer staan ook het grote terras en de beeldentuin tot uw beschikking.

Ter inspiratie vertel ik u graag over de plek en mijn werk als kunstenaar. Catering op locatie behoort tot de mogelijkheden.

Huur atelier per dag € 250,-. Ontvangst p.p. € 12,00. Catering in overleg.
Lezing € 250,-.

Bel 0183-562093 of stuur een mail met als onderwerp ‘Verhuur atelier’.