Ontmoetingen IV

2 november, Allerzielen, een dag om bloemen op de graven te leggen. Op deze dag had ik een wel heel bijzondere ontmoeting op de begraafplaats die op een steenworp afstand ligt van de plek waar eens mijn grootouderlijke woning stond.

Ontmoetingen III

Een ontmoeting kan verrassend, onverwacht, bijzonder of leven veranderend zijn, deze ontmoeting was er een om niet te vergeten

Ontmoetingen II

Ontmoetingen kunnen verrassend zijn, onverwacht, bijzonder, een ontmoeting kan zelfs je leven veranderen, deze ontmoeting was er een met een bizar verhaal.

Ontmoetingen

Ontmoetingen kunnen verrassend zijn, onverwacht, bijzonder, een ontmoeting kan zelfs je leven veranderen, maar dit was een ontmoeting met een vreemde nasmaak.

I have a dream

Gebeitelde woorden in een van de beroemdste toespraken ooit. De dromer werd vermoord, maar stierf daarmee zijn droom?

#MeToo

Is de vrouw echt zo machteloos tegen seksuele intimidatie? Wat voor de een onschuldig is, is voor de ander bedreigend en grensoverschrijdend. Je hoeft niet passief aan het gevraagde te voldoen, je nee geeft een duidelijke grens aan.

De Pelgrim

In de late Middeleeuwen kwam er een ongekende bedevaartrage en pelgrimage tot stand. Doorgaans deed de pelgrim er toen 9 maanden over om herboren terug te keren. Wat beweegt de mensen van nu om deze zware pelgrimstocht te gaan? Is het een…